Borås!

ligger kvar och myser med tösen framför tv, och det va mys till hon somnade brevid mig (:
igår så blev det en heldag och kväll i borås men massa mys och trevlig sällskap.
Hade inte träffat dom på drygt 5-6år. Nu när vi både har barn så blev det ännu roligare att ses.
xoxo nesphone


morgon!

hei!
vaknade nyss och hör hur pappa och bebis leker med varandra(: jag är fortfarande sjuk men nu är det mest förkylning, lite seg i kroppen men annars bättre idag.
idag är det inte vilken dag som helst utan vid denna tiden för 6 månader sen låg jag inne på KSS förlossningen och väntade på att min tös skulle komma till världen!
vad tiden har gått fort när jag tänker efter, allt bara springer förbi hon börjar bli stor tjej kan sitta själv och lärt sig att hålla flaskan själv, kan inte va annat än stolt över min bebis!
nu ska jag vila lite till sen ska vi iväg med bebis till läkaren.

xoxo nthh


17/1-13

tjenare!
vart dålig med att skriva och uppdatera, sagt att jag vart de ett antal gånger nu med ska försöka bli bättre på att hålla igång bloggen för den är nog ganska rolig att läsa längre fram vad man höll på med då.
de kommer att handla väldigt mycket om min lilla tös och vår vardag. (:
Det kan bli kul att läsa vad man går igenom med tösen(:

Idag har jag legat mest i sängen för är sjuk...:/ men de har man inte riktigt tid med när man har en bebis som vill leka (: då va de bara att sätts sig upp och leka lite tills hon somnar. men sen på eftermiddagen så kom pappa hem då lämnade jag bebisen till honom så fick han ta resten av kvällen så jag kan vila upp mig och bli frisk snart (:
nu är klockan ganska mycket och tösen har somnat för natten så nu ska jag med slappna av och krypa ner brevid min pojk och kolla på film .

xoxo nthh


RSS 2.0