tjejmiddag hos mig !

go kväll !

idag har jag mest segat eftersom jag va så trött, vakade vid 2 tiden :)
sen så har jag legat kolla på tv och myst i min säng. Tiden bara springer förbi så de va dax att hoppa upp in i duschen, göra sig iorning sen ställa sig i köket för att fixa mat till middagen med brudarna :)
Det va massa go mat och myss. Det behövde jag nu inann jag åker. Ska träffa dom så mycket jag hinner nu i veckan innan jag åker iväg!
TACK FÖR EN MYSIG OCH BRA KVÄLL ! <3

hh

bb

gh

xoxo


mys med flickorna

Hejsan

Kom hem nyss får en myskväll med ellen,emilia,lisa,elvira och nejra :) Kollade på en bra film kommer dock inte ihåg va den heter, bra de den iaf. :) sen så har jag vart på en liten shoppingrunda tidgare på dagen :)
Nu ligger jag hemma i min sköna säng med sis och ska kolla på en film, vet inte vilken det blir än men mys ska det bli :) jag har min ice teaaaa (y).

f
2 linnen
ett par jeans
en midje kjol
ett par glasögon

f

dgd
får bjuda på denna snygga bilden :)

xoxo


100128

god morgon

jag har vaknat, ligger kvar dock i sängen och lyssnar på musik.
snart får man kliva upp och ta tag i dagen :D

xoxo


hemma i min sköööna säng

Hemma igen efter en underbar dag med mina vänner.
Blev en sväng till skybar, se vidare till donken så att dom skulle ha käk för ellen va skit hungri. Dom köpte upp hela donken tror jag :). Sen blev det hemåt .
Nu ligger jag i min sköna säng framför datorn med lite musik och ice tea peatch, bättre kan det inte bli :)

Nu är det itne långt tills jag åker iväg, ska bli skönt att komma bort lite, ladda om batterierna och komma tillbaka med ny energi och allt. Träffa släkten och fira asiatiska nyår med dom.
får vi se vad morgon dagen har att bjuda på :)

dd
xoxo


torgrillen

idag har jag vart hemma, städat och gjort det fint.
Sen degat framför tv en stund sen så kom emilia till mig och vi satt och myste, snackade och kollade lite på tv. Sen blev vi lite hugria så vi begav oss till älskade torngrillen. Maten va skit go och vi började snacka lite om allt och inget, så vi kom fram till att jag och hon ska bli arbetskompanjoner och starta ett eget företag :) om vad vet vi ite riktigt än. Vi har inte kommit så långt änu , det får bli av på andra mötet :)
Sen ringde lisa oss och fårgade om vi ville komma förbi e stund, hon hade pluggat teori hela dagen och hade tröttnat helt enkelt. :) Men vi åkte ditt och så träffade vi ellen där med. Planerade lite och kom fram till att det blir stran ikväll för oss :D ahahah så nu ska jag iväg och parta lite får se om kameran hänger på :) 

xoxo 

100127 |

Hejsan

jag har vart vaken i någon timma nu, har diskat och lagat gjort frukost till min mage. Har ätit upp allt med och det va jättegott. Nu blir et att städa och byta om för snart kommer min bror och lämnar lillen till mig för han ska till läkaren och kolla om han är gravid ;) ihihihihi nej men han ska nog kolla hans rygg om jag inte minns fel.
Hoppas att jag kan ta lite kort på lillen denna gången .

xoxo

100126

Nu har jag inte vart inne på länge ser jag :o inte bra.

Men kortfattat så i söndags blev det baad med josse och emilia i skövde.
Måndag så var jag hemma och slappade med senare på kvällen kom alex och jennie till mig och vi satt och tjötade sen åkte vi ut en sväng till donken och så.
Nu idag ska jag och jennie dra oss en sväng till skövde och shoppa lite om vi hittat något :)
mer om det senare

xoxo

100123

hejsan

idag vaknade jag av att min bror och hans familj kom och hälade på oss. Då va det bara att kliva upp ner till vardagsrummet och leka med lilla andy :) Sen fick det för sig att vi skulle åka skridskor, jag har inte åkt de på jag vet itne hur många år men det va bara att hänga på.
Efter det så åkte vi hem till dom för middag :) Sen va det att åka hem fort byta om göra sig iorning för ett litet kalas i kvämun för emila som fyller hela 19 år. Grattis igen gumman.
Blev lite spel, paj och kladdkaka! muuums. tack för en trevlig kväll alla som va med!

bfb


sdgs
andy, kelly och en nyvaken nisa :)

dh


dad
sen blev det fira emila i kvänum

s
kvällens outfit :)

xoxo

lyckad köp !

IDAG HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT MIN ÄLSKLING !

vart och shoppat idag med:)

MIN BABY !!
min

dsad
lite shopping innan vietnam !

xoxo

tandläkaren igen .....

heeejsan alla gullungar:)

Gick upp nyss, ska snart göra mig iorning för att vidare sen dra till min älskade tandläkare:(
Va nära fock att glöma av tiden. Kom på det inatt påväg hem från min bror, vet inte vart det kom ifrån men bra att jag kom på de annars hade jag fått böter och det vill vi inte :O
Nej nu måste jag springa ifårn datan och göra mig i orning. För snart blir det ännu ett blodbad :(
NU måste jag springa ut till bilen .

dagens outfit
today
xoxo


100121 |

Heeejsan

Idag gick jag upp vid halv 11 för att göra i orning mig, sen blev det åka till min bror och vara barnvakt åt lillen. Vi har haft det bra idag jag och lillen tills kl 15:00 för då kom bror och hans sambo hem. Dom hade även hämtat upp anthony också. Så lämnade jag över lilla andy till bror och fick med mig den andra ut och åka lite pulka. efter en stund så gick vi in och spelade wiee. Haft det jättebra och mysigt hit tills. Nu blir det snart middag med bror och hans familj senfår vi se om jag stannar kvar här eller om jag drar mig hemåt. Kan bli att jag sover här för ska ta hand om lillen imorgon med! Älskar ddessa ungar.
Nu ska jag lyfta på rumpan och gå in till köetet och hjälpa till med maten. glömde min kamera hemma idag:( så  har inga bilder fårn idag men det får jag ta imorgon :)

xoxo

17 dagar

Nu är det inte långt kvar tills jag åker på min älskade semester hem till vietnam :)
Snart är det dax att samla ihop alla jag ska ha med mig börja planera och allt. Vill inte sitta göra det i sista minuten för då blir det oftast att man missar något viktigt, så det är lika bra att börja i tid och ta det man kommer på nu och sen är det bara att fortsätta dag för dag! :)
Men nu blir det lite mat i magen.

xoxo

100120 | andy idag

Hejsan !

Idag så fick jag gå upp tidigt för att skulle sitta barnvakt åt lilla andy, för han har itne fått plats på något dagis än så han får vara med faster nisa så länge :)
Vi hade kul, lekte och så käkade vi och så låg han och sov en stund. Sen senare på eftermiddagen så kom broder och hämtade honom och det skulle åka hem. Kan bli att jag är barnvakt imorn med om han inte fått en plats på dagis. Efter det har jag vart så duktig att jag har städat mitt rum, bäddat och allt! Känner mig bra igen :)
Men nu blir det att lägga sig i sängen och vila ut lite framför tv :)

dfgd

xoxo


100118 |

heeeej igen!

oj det va ett tag sen man va här inne och skrev märker jag. Inte bra nisa. ska skärpa mig.
Men jag har haft en bra och rolig helg i kvänum :)
I lördags blev det en överraaskningsfest åt elvira som blev hela 19 år! Va lite svårt att lura in henne i detta men vi klarade det ganska bra får jag säga :)
Men festen va bra tills armins toalett pajade :) finns bilder på hela festen på min face, men kommer lägga upp lite här med! Sen blev det att vi skulle sova hos armin. Det va 10 pers men vi lyckades ganska bra tycker jag, bara att toan inte funka men jag och elvira hade tv framför oss hela natten så vi klarade oss. Vi såg inte så mycket medans ellen däckade direkt när vi kom till armin igen. Men jag sov max en timme sammanlagt :P
Sen kl 10:00 på morgonen börja jag höra att folk började snacka och så va det bara att öppna upp ögonen och kolla vad som händer hhihi vi samlades sen vid soffan och snackade om vad som kunde hända med toan igår.
Blev hungriga och att alla ville ha pizza så vid 11 åkte jag och nejra för beställa men pizzerian i kvänum suger ju och öppnar kl 12:00:( då va det bara att svänga förbi ica och handla mat det blev tacos! :)

tack för en bra paarty

k

sg

sg

hhf

xoxo

100114 | barnvakt / stan

Hejsan !

Idag så vaknade jag av att min bror ringer mig och frågar om jag har vaknat för jag skulle va barnvakt åt lilla anthony och andy. Jag hade vaknat, så satt och pratade lite med honom och så sa han att han kommer föbi och lämnar dom lite innan 13:00. Jag gick upp från sängen och lagade lite mat och väntade på att dom skulle komma.
Min eftermiddag betod av att vara barnvakt, vi lekte lite sen så somnade lilla andy och så satt jag och anthony och kollade på tv:) Efter några timmar kom min bror och hämtade upp dom :( 
Sen blev det att sätta ig vid datan och kolla runt lite , sen så skrev robin ohlsson att han va istan igen så vi drog fram på stan och tog en fika sen blev det en stanrunda. Jag hittade lite saker till min resa som jag längtar efter. Börjar samla till mig lite saker som jag behöver slipper man srpinga på stan sista minuten när man måste packa klart allt och se till att man har med sig allt man behöver. Blir annars lite surt att sitta på planet och komma på att man glömmt något viktigt.... 
Det börjar närma sig mer och mer till resan så hoppas det blir bra. Men jag har inte hittat min kamera :( så bilder inga bilder på mitt shoppande. hittade jättefina saker men hoppas jag hittar den så komemr det blider upp.

Ps: just det jag va på besiktning med min bil igår för fösta gången, så duktig jag är :)

andyy
gullegrisen andy

anthony
snyggingen anthony

xoxo


100112 |

God eftermiddag.

Jag har vart duktig och städat mitt rum idag, sen har jag inte gjort så mycket:) hahahaha
Men det blir att fortsätta lite till med rummet.  Så har inte så mycket att skriva om nu mer kommer ikväll.
Ha en bra dag så länge (:

ps: GRATTIS THOMAS PÅ DIN B-DAY.

xoxo


tandläkaren..

God kväll

Idag vaknade jag försent för att alarmet på min mobil är gay och ville inte ringa kl 09:00 då jag skulle upp så det ledde till att jag missade min tandläkartid, det va ingen höjdare. Så ringde min mobil halv 11 och jag vaknade till. Det va min tandläkare som ringde och sa att jag hade missat min tid, men tur som jag hade så va det någon som hade tiden efter mig avbokat den så jag fick 15 min på mig att komma dit. Så jag hoppade upp ur sängen och borstade tänderna och tog på mig sprang ut till bilen och gasade iväg. Jag klarade mig ditt så ropade dom in mig och det blev ännu ett blodbad i munnen på mig när han va klar :(
Det har vart så varje gång men denna gången gjorde det inte lika ont. Men så pratade han lite och så ska jag komma tillbaka igen på fredag kl 08:00 som om jag inte hade problem att komma upp kl 09:00, its killing me.
Men jag måste göra det så att jag blir frisk och mina tänder/tandkött mår bra igen.

Idag blev jag klar med vänner säsongerna:) finns inte så mycket att göra när man inte mår bra.
vääner är bäst!

vv

fff
xoxo


hoang

Blev en helkläll med lisa och hanna <3

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att min bror och hans familj kom hit och hälsade på oss. Så vart hela dagen med dom. Lekt mycket med de söta anthony och andy. Fast dom har åkte hem nyss så nu blir det en lugnt kväll för min del iaf. kanske blir en film med mina tjejor om det inte ska plugga för skolan börjar ju imorn igen. 

looven/a 
xoxo


100109 |

Min tandläkare hade ring mig igår och sa att jag skulle till apoteket och hämta ut min medicin, dom kunde jag fått lite tidigare tycker jag ;P men iaf bättre sent än aldrig. Men jag somnade om men vaknade senare på dagen och åkte fram till stan med syster min och hämtade ut det och kollade runt om vi hittade något fint :)

Sen idag har jag inte alls gjort så mycket bara vart hemma, nu ska jag se vas som händer ute i lich :)
Ni får ha en trevlig lördagkväll :)

xoxo


mys pyss

hejsan

Jag kom hem nyss från en kväll med brudarna hos ellen. Vi kollade lite på resor som kan bli till våren, pratade och kollade lite på tv mellanåt. Sen vid 23-tiden så åkte lisa hem. Efter det så blev emilia lite hungri och sa att hon också skulle hem för att äta, men då erbjöd ellen att hon kunde äta mackor och så hos dom. Så vi gick tilla till köket och började koka ägg och göra iorning lite mackor till oss alla. Det va lite kvälls snacks :) . Massa mysigt hade vi och får se om vi kommer någon vart med resan till våren. Hoppas det blir av.
Nu sitter jag hemma och tar det lungt ska snart lägga mig i sängen och se på en film och försöka lägga mig tidigt. Har inte lyckats så bra med att vända mitt dygn än, men det kommer.
Hoppas ni också haft en bra kväll !

Det är bilder på mina brudar jag myste med idag :)

me/ellen nisa/ellen

me/emilia  emilia/nisa

me/lisa nisa/lisa

ggdd nisa/emilia r

xoxo


I miss you

I wanna be everythin your girl's not
And I'm gonna give you every little thing I got
Cause you are more than a girl needs
That's why I say you're truly my destiny
I'm gonna get ya If it takes me until forever
No you don't feel me if forever turns into never
I'll let you know my love is just as strong
And for you never just ain't that long

I wanna be the smile you put on your face
I wanna be your hands when you say your grace
I wanna be whatever is your favorite place
I just wanna be close
I wanna be the hat you put on your head
I wanna be the sheets you put on your bed
I just wanna be close


mår ingen bättre...

god eftermiddag.

Jag gick upp ganska tidigt idag för kunde inte sova , hade så ont i munnen. Gick upp och ringde till tandläkaren och se om jag kunde komma in idag så dom fick börja med behandlingen idag istället för imorgon, för det hade blivit värre. Har inte kunnat sögra så mycket mer än att ligga hemma för har feber utav det så man känner sig väldigt hängig.....
Jag vet inte hur många alvedon och ipren jag har fått i mig det senaste 3 dagarna. Det hjälper inte nått, känns som ingenting gör :(
Men iaf jag fick tid idag, va innna halv 12 och det började med skrapa bort lite tandsten som jag hade fått, sen putsade han något konstigt på tänderna, och rengöra tandköttet med något konstigt så att det flesta bakterierna skulle åka bort. Jag gjorde inte så farligt ont, utan det jag kände mest var blodet. Va som ett helt blodbad i munnen på mig när jag skulle skölja med vatten.
Det låter inte alls mysigt jag vet, men jag har aldrig haft detta innan, vet att mina nära och kära inte helelr har haft det så. Men nu när jag har det kan jag säga att det är nog jobbigaste jag vart med om efter min operation kanske, men jag tror ni fattar its only pain.
Jag vet inte hur länge jag kommer att ha detta det visste inte min tandläkare heller, men jag får hoppas på det bästa att det går över snart.
Känns ensamt hela tiden och tomt. :(

xoxo

100106

EXAKT OM EN MÅNAD LYFTER VINGARNA! :)

gg
xoxo


segt av att ligga hemma...

god kväll.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat i sängen försöker att må bättre. I alla fall så väntade jagpå att mamma skulle komma hem från vietnam. Pappa och sandra va iväg och hämtade henne från landvetter. Hjälpte henne att packa upp kollade vad som hon hade köpt till mig:) fick en tshirt, nyckelring med tryck på lite smått och gott.
Det är ingen kul att bara ligga hemma och vara sjuk, kan knappt äta något för att jag får så ont av tandköttsinflammationen och jag har fått feber utav det med. Hur jobbigt som helst visste inte äns att man kunde få nått sånt, mycket jag inte vet hihihi
Hoppas bara att det går över snart, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

xoxo


filmkväll med lilsis

heeejsan snyggingardd

Nu har jag vart en duktig flicka vart hemma hela dagen och myst med min familj :)
Men det är mysigt med ibland. Men idag blir det sista kvällen med lil sis lina,mammi och pappi. För imorn ska pappa hämta upp mamma på landvetter och sen åker dom nog upp till byn igen, för deras jullov slutar snart. Så det kommer bli lite tomt här hemma nu det första dagarna för man är vann vid att pappa och dom är här. Men jag klarar mig :)
Så idag tänkte jag att vi ska ha de lite extra mysigt har gjort vårrullar med glasnudlar och massa massa grönsaker.
Nu blir det att hoppa ner i sängen, och kolla på så många filmer vi hinner med innan vi slocknar.
Tror att vi kommer börja med twilight new moon, efter det så kommer flickan som lekte med elden och sist ciderhus reglerna. Så ser våran kväll ut iaf, hur ser eran ut ? :)

l

2

3
xoxo


100105 | paaaain ....

God morgon allihopa.

Jag brukar inte va uppe vid den här tiden, men hade tandläkartid kl 10 imorses så det va bara att gå upp. Har haft ont i några dar i tandköttet och helt öm i munnen. Så åkte jag ditt och kollade upp som gjorde så ont. Min tandläkare börjar med att kollar lite sen ska han ta lite kort. Sen hör jag att han säger att det inte är så vanligt.... Blev lite skraj där men sen så berättade han att det det jag hade är inte så vanligt. Jag har fått lite tandsten. som jag skälv inte kan borsta bort utan det får dom skrapa bort och tandköttsinflammation. Så där har jag min förklaring varför det svider som fan i munnen och jag har ont. Inget jag kan göra nu fick med en munskölj plus en ny tid på fredag för detta skulle ta några gånger för att få bort det.
Har aldrig haft det innan, men nu vet jag hur det känns. Om ni känner att ni börja blöda mycket när ni borstar tänderna vanligt och att det svider så kolla upp det med din tandläkare så fort som möjlgt. Jag hade den turen att jag fick det vid nyår, det va bara att vänta tills vanlig vardag igen. Men nu vill jag bara få bort det. 
GÖR SÅ ONT :( Hoppas jag blir frisk snart.
 

dg
xoxo


100104

Nu har jag sovit ut :) Nu är jag uppe igen ska iväg med pappa och fixa hans bil:)
Skriver mer när jag kommer hem .

xoxo

100104

Heeej

Idag har jag vart hemma och kollat på film umgås med mina syskon. Sen så har jag vart duktig och städat mitt rum.
Sen på kvällen vid 6 tiden kom ellen och emilia to ma place och vi satt och kollade lite på tv och snackade om nyår och allt som hade hänt. Det kom upp lite av det ena och det andra.
Men senare mot kvällen så blev ellen hungri och vi åkte och hämtade upp lisa först sen till donken. När vi sitter där inne så kommer crille och kuntsson in och ska käka. När vi va mätta så åkte vi vidare till hanna så satt vi där resten av kvällen och kollade på 3 olika filmer som gick på tv.
Nu är jag hemma igen, och ska slänga mig i sängen och kolla vänner.
just det brudar glöm inte im the *sexy bitch *;) hahahahaah tycker att man itne behöver bli sur för :P men men ;D

gbh
xoxo


trött och mår ingen vidare...

Har vart lite ner och öm i hela kroppen idag, tror att jag börjar bli sjuk. För inatt så låg jag med massa kläder på mig men jag frös ändå. Sitter och fryser än. Har vart hos baby ikväll kollade på harry potter sen blev det en pizza på det. Vi delade så vi är inte så tjocka ändå. :) Men nu sitter jag hemma och kollar runt lite på nyårs bilder. Blir att jag hoppar ner i sängen snart innan det blir allt för kallt.
Nu ligger mina syskon i min säng och kollar på harry potter och halvbrorsprinsen tror jag, inte säker men ska hoppa imellan och mysa med dom nu innan jag somnar.

ll
xoxo


nyårafton / nyårsdagen

Som vanligt va det ganska stressigt inför nyårs kvällen. Började med att jag vaknade vid 12:00 och så låg jag kvar i sängen och kollade på tv tills jag kom på att jag inte hade några hela nylonstrumpor så då blev att hoppa upp och köra till åhlens och köpa det innan stan stängdes. Lite senare så ringer ida mig och säger att jag ska åka till henne så vi kan börja med att fixa det. Jag skulle ja vågit så det fick ta sin tid, men det blev lite längre än vad jag hade planerat så jag va hemma halv 5 och skulle iväg till hanna på middag med brudarna vid havl 6.
Så det va bara att gasa hem och sminka sig, byta om, måla nalgarna och finslipa håret. Jag hann precis så pappa fick köra mig till hanna och när jag kommer in där så står ellen, theresia och hanna i köket, medans lisa och emila gör iorning sig på övervåningen. Medans vi väntade på maten så satt vi och pratade om att det kommer bli bra nytt år och hoppas det blir så för oss alla plus lite minnen av 2009. 
Sen började vi äta, och ellen skulle ha fest hos sig som skulle börja id halv 8 vi blev klara med att äta vid 7, jag och ellen orkade inte efterrätten så jag hängde med henne hem till sig och började få iorning ljudet osv.
Det var en bra kväll hos ellen vi alla hade trevlig hoppas jag iaf, jag hade det. Det började närma sig 23:00 tiden och vi började städa, torka upp efter dom som hade spilt och få ut alla som skulle fram till torget. Vi sa till att vi alla skulle träffas senast 23:50 vid swedbank, men alla kom ditt förutom den sista bilen. Så vi stor och väntade på ellen och nejra som kom några minuter innan 12-slaget. 
Efter 12-slaget så började alla tappa bort alla kändes det som och jag träffade johan, vi stod och pratade ett tag och så, sen gick han vidare till sin bror och jag vdare till dom andra, fast visste inte vart dom va för äns jag träffade på tom och agust vid gamla buss-stationen. Blev efterfest hos anders som blev helt kasatitop!!!!!!! Inga kommentarer på efterfesten, för det va den sämsta och dåligaste jag har varit på. Men men hoppas det blir en bättre fortsättning för mig på det nya året, för starten va ingen vidare. *suck* *suck* 
Men vill tacka mina underbara vänner som ställer upp, Hoppas detta kan bli vårt år brudar. <3

bilder kommer senare.

xoxo


RSS 2.0