250311

Heejsan!

Gårdagen blev en rolig dag med lilla malte (:
Men iaf idag har det vart lite kaos hemma med tvkillarna som inte kmr den tiden de säger (: men nu är dom här och fixar in den nya tv, så hoppas allt blir klart idag.

Idag är det fredag och solken skiner som fan snart är det dax för att ta fram solslorlana och lägga sig ute med en bok eller musik (: Men det får vänta någon vecka eller 2.
Nu blir det att hitta något som man kan käka till lunchen blir en sen.
xoxo nthh

gossip girl's

Heeejsan!
Japp, då va det måndagkväll igen och första jobbdagen för denna veckan gjord. Det första jag gjorde va att hoppa ur mina kläder och in i mitt favvo plagg (: Nu ska jag fortsätta kolla på GG och mysa med mig sjäjv här hemma!


Känns som vi är på helt olika sidor.... vi vänder blad hela tiden men kommer alrdig ikapp och hamnar på samma sida.....känns som ju närmare man kommer ju mer glider du iväg.

xoxo nthh

all alone ?!

ibland gör det ondare att göra rätt.
Men det sägs att tiden läker alla sår..... det är något jag aldrig vart med om tidigare så kan inte säga att jag håller med men jag hoppas att det vänder till slut för min del med. För jag har bara mig själv att lita på!

You can hide behind your stories
But don't take me for a fool !

xoxo nthh
</3

vad hände?!

Heeeisan!

Ligger fortfarande och halvsover framför datan. Men först och främst när jag vaknar så ser jag att det är vitt ute på marken och kallt:/
Jag vill att solen skiner som den gjorde igår för det va bättre att vakna upp med solsken i ögonen (: Men nu tycker jag att det kan va klart med snöandet. Vi är inne på mitten av mars då våren börjar krypa in och knottrar på träden ska börja komma men det ända jag ser är snö igen och massa kallt!
Men det är fredag nu och man får göra det bästa av dagen även om det är kallt och blääääää!
xoxo nthh

bowling med malte !

go kväll!

Haft en bra dag på jobbet (: började med lite sovmorgon, sen blev det städa lite hemma och så för får ju som sagt besök till helgen.
Men min efftermiddag blev nice, började med att vi va ute och käkade en sen lunch sen blev det bowling för hela slanten. Jag vann självklart hihihhi inte för att skryta. Efter det så blev det en fika på bästa stället plus lite shopping.
bilder på det kommer senare. (:

xoxo nthh

you don't know a good thing till it's gone.

hejsan!

lunchtime på g med jag sitter fortfarande i mitt nya favorit plagg och kollar på gossip girl's (: gillar detta väldigt mycket. Men ska käka kolla vad man ska göra till lunchen så jag inte dör av svält, plus att jag har lovar min tränare nu att jag ska skriva upp vad jag käkar på en vecka sen så ska han få se min mat "dagbok" och skälla ut mig :o För från och med idag ska jag tänka mig för vad jag käka osv börja tränina igen så man ser lite fit ut till sommaren och jag som ska utomlans med så kan va bra att hålla igång den när jag är där nere med (:
Snart är det helg iaf och jag får finbesök (: så ska bli trevligt, och vi ska hitta på massa skoj och göra götet osäkert så detta ser jag fram emot!
Ha en bra dag allihopa!
xoxo nthh

sunshine

morgon!

Igår skulle det bli en chill kväll med jennie så mötte upp henne efter jobbet inne i stan. Så började allt jätte bra vi stack och käkade, hade massa kul. Sen va vi inne på något ställe och chillade. 
Sen träffade vi ett bra gäng som vi började snacka med.
Eftersom jag skulle jobba idag så sa jag att jag skulle ta det lungt. Men efter man blev bjuden på första dricken så va det inte så lugnt längre utan då blev det två, tre osv (:
men hade jävligt kul när det blir spnotan utgång. Så har inte alls sovit mkt så måste ta en powernap nu innan jag ska dra och jobba andra skiftet !

xoxo nthh

inte skämt !

Heeejsan!

har haft sovmorgon idag fårn jobbet och när man vaknar ser jag bara att det blåser som fan och snöar :/
FAN detta är ett skämt asså, inte okej längre att det är piss väder! fan första veckan ac mars har gått och det ska vara vår vid denna tiden!
Hoppas det bara är idag och att solen kommer tillbaka igen!
men nu blir det the hills ett tag sen jobba andra passet. hooooola
xoxo nthh

vilken helg!

Heeejsan!

Uppdaterar min härliga helg som jag har vart!
kommer till lisch på fredagen eftermiddag och börjar med att möta upp min ellen på stan för en fika (: kunde inte tas emot på bättre sätt. sen blev det massa mys hemma hos mig. Sen mot kvällen så blev det vidare till emilia på förfest fast jag tog det mest lugnt. men hade mysigt. sen mot kvällen blev det hem. Sedan på lörda blev det lite party/kalas för tore som fyllde år, så det va massa folk som kom från olika håll av dderas festivalvänner (:
såpenderade min förmiddag på kaninvägen men senare mot kvällen blev det myskväll/ nyttig helg med tjejerna och inal hahaha.
sen så vart med hemgång sent på lördagen och så hände det massa freaky saker men allt är löst nu och okej iaf. 

med andra ord har jag haft en för bra helg och det va på tiden nu att den myshelgen kom för den va efterlängtad!
sånna fler dagar/helger behöver jag i mitt lilla liv (:
nu ligger jag i sängen efter första rundan på jobbet. 

xoxo nthh

MARS!

Nu är månaden mars inne och jag ser inget med våren att göra just nu :/ that sucks!
Men hoppas allt smälter och det blir varmt snart för vill ha våren och sommaren här.

Måste ha en ny seire att kolla på och fått höra att man ska kolla på solsidan.. är det något att ha ?
men jobbat idag som vanligt nu blir det duschen sen sova sott som en bebis!(:
grattis till timmy osm fick fast jobb den 14 (: 

xoxo

RSS 2.0