150411 | gotta look my best if we’re gonna break up

hellooooo!

Äntligen fredag ! (:
barnen är ju i skolan och städfirman är här och håller på för fullt (: jag själv har inte direkt förflyttat mig från soffan med än hämtat lite frukost.
Kollade ut för ett litet tag sen och ser ut som att solen kommer och hälsar på oss lite idag med, hoppas den kommer fram snart så jag kan lägga mig ute vid bryggan igen och sola lite så man inte ser ut som en blekfisk när sommaren väl kommer.
färgade håret för drygt en vecka sen med och har inte lagt upp någon bild på det... dåligt av mig, men det är baraför att inte många har sett det än så ska bli surprise för dom när jag kommer hem i påsk. Då kommer det upp några bilder med ska ni se (:
Nu blir det softa ett par timmar till innan man ska börja jobba för kvällen. Kanske får lite trevligt sällskap ändå i helgen även om jag jobbar.
Hoppas ni får en härlig fredag, festa lugnt till heglen. (:
miss you sis -v-

solsken igen!

Heeeej!

Det har inte hänt så mycket för min del denna veckan mer än att jag har jobbat som vanligt. Sen har ju vädret vart lite till och från. Men idag så skiner solen stort och hoppas den stannar kvar nu för är rätt trött på regn.
Men nu ligger jag nere vid bryggan och göttar mig innan jag ska jobba det sista passet.
Eftersom det är så fint ute idag så kanske man ska in och kicka lite  boll med tessan igen och käka mjukglass!
Snart är det helg hur gött som helst men jag kommer jobba dock, men så jobbigt komemr det inte vara så. Jobbar i 6 dagar till sen är jag ledig 5 så helt okej med mig.
Men nu ska jag lägga ifån mig datan och bara njuta av musiken och SOLEN!!! (y)

http://www.youtube.com/watch?v=zC5bY3jT94k&feature=related
min goding!!

våren is here!

heejsan!
måndag igen och solen skiner, vilken härlig känsla (: helgen är över och gått väldigt fort tycker jag haft massa kul med mina vänner (:
efte en underbar powernap så ska jasg springa ut till solen en stund innan jag ska börja jobba igen (:

yeeey

http://www.youtube.com/watch?v=d99NR0NBrcQ

kick it

heeejsan!

uppdatering om min dag (:

dagen började tidigt med ett första pass på jobbet sen blev det ganska chill och bara softa! Sen blev det ganska lugnt med killarna kom hem från skolan.
Efter jag slutat så blev jag glad att solen sken så jag bestämmde mig för att åka in till staden och kicka lite fotboll i vårvädert med tessan. När vi blev klara så blev det liten fika på bästa stället, expresso house med min chai latte.
Sen blev det en trip hem till maria, det va trevligt iaf (:
så har min dag varit iaf, hoppas eran vart lika bra. Men nu ska jag krypa ner under täcket och mysa framför couger town!
saknar min gullunge !
xoxo nthh

april is here

Go kväll!!

helgen vart ganska nice ändå även om man jobbat kväll(:
började med att jag slutade ganska tidigt på fredagen, mötte upp ett par kompisar som kommer ända vägen upp från boden och ner till götet för att hälsa på mig så det kunde jag ju inte missa. Så då va vi ute och åt käkade oss tjocka.
Sen fick jag något ryck och bestämde mig för att göra en road trip ner till mlm och träffa ellen och marta, vi hade ganska kul den kvällen men det stannar ju i mlm. (:
Lördagen spenderade jag 3 timmar på ett tåg för att komma hem i tid för att börja jobba. Kan säga att det va de 3 längsta timmarna jag har varit med om på länge men jag är glad nu över att jag klarade mig till jobbet och klarade av att jobba den kvällen.
Sen idag så hade jag sovmorgon till 17:00 så det kändes bra så kunde jag sova ut lite från natten mellan fre-lördag som jag aldrig fick. Men nu är det natten och jag sitter och snackar med en kompis som bara mobbar mig, så vet inte riktigt om det är min kompis :/ tihihih
Hoppas ni andra haft en awesom helg för imorn börjar jobbet/skolan på nytt igen!
s
xoxo nthh

RSS 2.0