världen är allt liten ibland

Heeejsan!

Kom just en efter en hur trevlig kväll med elin och felicia!
Vad världen kan vara liten ibland. Får veta massa av felicia som vart i lilla lidch till och med och känner några av mina vänner, hur ofta hör man det av kullaviks bo (: 
Men vi har haft det bra även om regnet har försökt att förstöra vår kväll. Nu blir det dejta kudden ett par timmar innan man ska upp och jobba sista dagen sen ta helgen över. Ser vi fram emot.
hoppas ni haft en bra kväll, natti på er

en gamal bild från syrrans 18års fest!
xoxo nthh

that should be me

Heejsan!!

Inatt va det storm och jag trodde jag skulle flyga iväg eller döö av kyla men jag överlever. Det har gått en vecka nu och jag ligger fortfarande sjuk :/ men har ändå jobbat. Sitter på jobbet och kommer snart hosta upp mina inre organ:/ Känns inte bra kommer typ dö eller nått :O
Så nu tycker jag att jag kan bli frisk. Så jag kan leka med mina vänner till heglen, Det är inte långt kvar för min del ute i särö är bara 1 månad kvar!
Annars hadet helgen vart chill med lite älvaslaget och massa mys med dom bästa !
Nu sitter jag och chillar lite innan jag ska hoppa in och jobba andra passet för dagen, idag blir det en sen kväll så måste vila ut mig så jag kan klara av mina charmtroll ikväll! (:
Hoppas ni alla får en bra kväll!
xoxo nthh

110511 | born a champion


Heeeejsan!!
Vart en bra arbetsdag idag!
Började tidigt men första passet sen så försökte jag ta en liten powernap som jag älskar så (: sen blev det in till stan för att hjälpa syrran med att köpa sin balklänning ( seent jag vet ) men nu är det äntligen gjort så nu kan hon pusta ut och fixa skot och resten till så glad för hennes skull!
Sen blev det till tillbaka till jobbet och så. Nu är  det poolsesong och jag har ännu inte hittat någon bikini till mig, det kanns lite jobbigt men ska försöka va ute nu till helgen och kolla runt!!
NU ska jag ut och möta elin och mysa lite med henne innan grey's börjar!

xoxo nthh

grillning!

heeejsan! 

helgen är över och man börjar veckan med jobb igen!
just nu sitter jag ute i solen och bara tar det lugnt, blir mer jobb senare vid 3 tiden. Så får njuta av tiden så länge man kan.
min helg började med att tåg tåget i fredags hem till lisch och på stationen träffar jag på Jp och rabi (: rabi är för söt ibland, iaf så va jag på g för att kriga för en sitsplats på tåget. SJälvklart när man kommer fram så finns det inga bra och man står där vid dörren och tänker på ska jag ta vänster eller höger och hoppas på att det finns platser längre fram (: Tills slut hittar jag en iaf och sätter mig vid en gubbe som bara sitter och kolla på mig santidigt som han pratar med sin kompis mittemot honom. Jag kollar ut mot fönstret sen börjar jag sätta in headsettet i öronen och mata musik och hoppas på att resan kommer gå snabbt (:
När man nästan är framme i lisch ringer jag syrran för jag orkaar inte gå hem så får hon komma och hämta mig men nej då så får man inte tag i henne och min underbara vän hanna kommer och räddar mig i nöööden (:
Sedan blev det en sväng till lilla zoe för lite bus och lek innan man skulle ut på en tjejkväll på uteserverigen, men senare blev jag mindre taggad och åkte mötte dom en stund sen åkte hem igen för att sova för jag va astrött!
lördagen: började ganska tidigt med att jag blir väckt av lilla zoe och vi går ner för att fixa lite frukost till lilltjejen (:
sen gick man upp för att lägga dig och få några till timmar sömn om man skulle kunna hålla igång tills kvällen. Efter det skulle jag och timjoel på stan som inte blev så mkt kika på stan utan blev en upplevesle som man inte så ofta men glad att allt fixade sig tills slut!
på kvällen blev det göra sig snygg för en grillfest hos min man josse! (:<3 blev iaf en lyckad lördag . tack till er alla som va med och gjordet det så bra. nu är ju sommaren här !
Vaknade på söndagen heeeelt seg och log ett bra tag, men sen så gick man och la sig ute i solen med familjen törnkvist. Hoppade på stuttsmattan blev det med . Men vid lunchtiden lämande vi av lilltjejen och köpte oss lite mat och la oss i solen på min bakgård. Sen så kommer min syster ut efter någon timme och säger att hon har efterlyst mig på fb , kollade min fb efter det och så söööt hon hade skrivit !
Men min söndag va massa mys ute i solen med syrran, susannah och timmy!
så min helg vart bra, nu blir det lunch sen jobba!
min man och jag !
fannie & malin
josse&hanna


to keep a girl like me

you think maybe that I'm just so easy
you can come in and out my life like you please
but baby no!
don't you know it takes more, to keep a girl like me!
noooo more waiting for you to change,
don't you know it takes more......
You're the only one not worth waiting for!
Cause I'm always giving
Here waiting while you're living
I need a new beginning
I'm not the girl I used to be with you

You think maybe that I'm just so easy
You can come in and out my life like you please
But baby no
Don't you know it takes more
To keep a girl like me
No more waiting for you to change
Don't you know that you bringing flowers
Won't stop the rain baby no
Don't you know it takes more
You're the only one not worth waiting for!

maj månad

IM BACK IN THE GAME!

Heeejsan allihoppa har vart datalööös i snart 3 veckor and it sucks!
så har inte var inne och skrivit något men nu har jag en så ska se om jag kan bli bättre på detta (: hänt massa kul under påsk och tills nu helt underbar påsk hade jag med familjen och mina underbara vänner!
Sen så har solen gett upp på oss ett tag nu och det tycker vi inte om så hoppas den kommer tillbaka till helgen (:
xoxo nthh

RSS 2.0