morgon

god morgon på er!

jag som sov så gött inatt så blir jag väckt av att lilla jaden kommer in och slängde upp min dörr :) *booom*
men nu har jag packat klart allt, och är redo för roadtripen ner till skåne. Så hoppats att det kommer bli en bra helg för oss alla.
Nu hinner jag inte skriva så mycket mer utan ska ut till bilen med min lilla packning sen blir det att rulla:)
Hoppas ni får en bra och trevlig helg.

/tack till er som läser

xoxo nthh


mys med brudarna

hello

vilken bra dag/kväll det har vart idag. började med en eftermiddasg promenad med anna. Gick först mot stan tog varsin glass och satte oss o solade lite. =) Sen gick vi vidare ner mot hamnen och kollade in några som seglade och bara njuter av solen, forsatte vår promenad in mot stan igen sen hem.
När jag kom hem så satte vi oss och åt middag, sen så vilade jag ett tag. Senare mot kvällen begav jag mig till hanna. Vi hade lite mysspyss och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. vi får jag ju inte glömma att vår justin bieber är och hälsar på oss från usa :) men han gick hem lite tidigare.
Nu när jag kom hem så har jag snabb-packat lite, det får bli mer imorn. För nu ska jag försöka sova tidigt för imorn ska jag köra ner till hbg :) hoppas blir en skojig helg. Godnatt på er
Hbg next here i come :)

/tack till er som läser
xoxo nthh












justin/me

100526



hello !


Nu ligger jag äntlingen i min säng efter en lång dag.:) Började med att jag åkte till ida. Vi satt och snackade ett tag sen blev vi lite hungriga så vi började laga mat, det blev köttsoppa med massa grönsaker. Så det blev en dejt för oss ute på hennes balkong med lite mat och musik. :)
Senare så åkte jag iväg på ett möte. När jag kom hem så skulle jag klippa alex hår, så det va bara att börja. Det tog ett tag han hade skit tjockt hår men jag lyckades allt få till det. har inga bilder på det nu men ska se om jag kan fixa nått tills imorn =) 


tack till er som läser
xoxo nthh
 


 


2 mil yeey

igår va jag ute med johannes och gick i råda skogen. =) träffade på viktor som va ute och sprang med.
igen av oss kände till den skogen men vi gick där ändå xD det blev lite konstiga vägar men tills slut hittade vi hem ändå så stolt är jag. :) hannes visade bara fel väg hela tiden så vi kom ju alltid vilse ;) men vi lyckades gå ca 2 mil så stolta va vi när vi blev klara.
Sen så gjorde jag inte så mycket på kvällen.

tack till er som läser.
xoxo nthh

awesome helg!

Har inte haft så mycket tid vid daten i helgen har haft ganska fult upp men de fina vädret och de!
Började bra med att att jag vaknade kl 5 på eftermiddag när jag skulle vara hos emilia på middag kl 6. Så det va bara att hoppa upp in i duschen sen göra sig iorning xD. Men de hann jag itne riktigt utan jag fick fixa håret och det hos emilia sen. Så syrran körde mig ditt och alla brudarna va där! =)
Fick en välkömmst drink sen va kvällen on ! :D Så hade emilia grillat och maten va as gott. Sen började vi förfesta och blev girl's night out later that night !
Jag hade massa trevligt iaf!  tack för fredagen brudar! <3

lördagen blev inte så mycket sova för de va skit varmt i mitt rum så log o svettades mest...
Men senare på dagen blev det grillning med simon och johannes , sen kom sandra hem med peter så de va med oss och käkade oxå :) Senare mot kvällen så begav jag mig till linda på en liten mysskväll men några.
Blev med en trevlig kväll och rolig med. Efter att vart hos linda ett tag så gick vi till jessica. =)

sen igår blev det grillning med familjen !

tack till alla som läser, bilderna är sen ifredags ! :)

middag.

får bjuda på bilden :)

brudarna innan utgång

brudarna plus någon random dude ! xD

hahaha avslutar kvällen med denna bilden ! :)

xoxo nthh


ute och lekt



hela dagen igår va jag ute och lekte med lillen :D
senare på kvällen så va jag ute och gick med corrine. Kom hem i inte så sent, så satt vid dagan ett tag sen så hittade jag en skit bra vietnamesisk film på nätet så satt upp till kl 09:00 kollade på filmen, de e några avsnitt kvar. jag hann köra min syster och de till skolan :D

tack till alla som läser!



xoxo nthh

100518 | fik & pizza


heeejsan =)

Idag har jag vart och fikat med samira. Vi hade massa mys det va ett tag sen vi träffades så va skönt att sitta ner o ta en fika och bara snacka om allt som har hänt typ:)
När vi väl började prata så fanns de hur mycket som helst xD Satt nog 2 timmar i fiket och pratade. Satt tills det stängdes va väl vid 20.00 tiden. Efter de så körde jag hem henne. Sen så kollade jag om lilla menh hade kommit hem fårn sin sis. Han dissade oss när vi fårgade honom om han skulle med och fika.
Men när jag körde hem mira så åkte jag och hälsade på menh och han tvingade i min pizza ... :O


muuums.

xoxo nthh


100515 | foto ute i filsbäck

Här kommer lite bilder fårn gårdagen ! :)
resten av bidlerna finns på min face













xoxo nthh


älvsslaget

fick sova ut ganska myckte idag , men när jag vaknade upp så va de skit tyst hemma igen och alla andra hade lämnat mig igen xD Så fick jag reda på att de åkte ivg till skövde. Gick upp iaf efter att legat och slappat framför tv. Så hörde jag av mig till emilia och kollade om hon skulle med och kolla på älvsslaget.´De ville hon så de va upp mig. När vi kom ditt va de ganska kallt blåste ganska mycket så va inte så kul att bara stå stilla... Men det gick ganska bra ändå för de va ett lag som hade skit bra musik med sig så de va bra. Så gick vi runt ltie och försökte kolla på så många som möjligt.
Senare på eftermiddagen så kom solen fram och då åkt jag och anton ut för att fota lite. Han har bilderna, men ska se om jag kan få tag i alla imorn och lägga upp några. Vi hade skit kul. Ville bada också men hade inte kläder till de.
Nu sitter jag hemma bara och slappar. Ska väl krypa ner i sängen snart och kolla på en film.
tack till er som läser

xoxo nthh

hjääääälp??

jag har problem. vilka av dessa leggings ska jag ha..?




vårmarknaden

vaknade ganska tidigt idag för att vara mig. Gick upp vid halv 11 tiden och märkte att det va överraskande tyst hemma. Så gick jag upp och såg min syster lina som satt vid datan och så fårgade jag henne vart alla har tagit vägen. Hon visste inte heller för när hon vaknade så va alla redan borta :o .
Sen så frågade syrran om jag skulle med på stan, och så snäll som jag är så självklart kunde jag de. Så gjorde vi oss iorning och åkte in till stan. Visste inte att det va vårmarknad i stan så när vi kom så va de massa folk på stan :) Men vi hittade lite kläder hihi det kommer bilder på de imorn. För då blir de lite mer shopping. =)
Efter de så åkte vi hem hämtade upp lilla jaden och gick ut med honom. Han älskade de, sprang överallt, vart får han all energi ifrån..? xD 
Senare mot kvällen va vi ett gäng som åkte runt lite sen till donken =)
Fast nu ligger jag hemma och kollar på film med mamma ! ♥♥

tack till er som läser
 
några som upträde.. ingen aning vilka de e


lina/jaden


sandras dricka lever sitt egna liv xD


sandra/marcus


glass någon??

xoxo nthh


100513 / baaaaakning baby

Jag har fått ofra mitt rum till mina föräldrar denna helgen nu när de kommit hem xD det är första gången dom har tagit över mitt rum. Andra gånger när de kommit hem och hälsat på så har de tagit syrrans rum men inte denna gången inte hahaha. Så får ligga nere i vardagsrummet på en madrass eller ta soffan om jag vill. Men det spelar mig inte så stor roll, men nackdelen till att sova där nere är att alla hemma hos mig går upp så tidigt och så samlas alla där nere så man blir väckt utav deras skratt och allt :D Men nu så håller jag på att bakar med min sis lina=) hon älskar att baka varje gång hon kommer hem så bakar dom en massa gooooda saker !! muums
men nu ska jag ner igen och hjälpa henne med de!
tack till alla som läser


xoxo nthh


grattis sis

Idag är det ingen vanlig dag, utan idag fick min sis sandra sitt körkort !
så stort grattis till henne.
Plus att mina föräldrar och sis lina kom hem och hälsar på oss i helger :) nu är hela familj hoang samlade igen för lång helgen. Ska bli massa myss tillsammans.



tack till alla som läser !
xoxo nthh

augustiresor

Sitter och kollar runt lite på agustiresor och allt ser så bra och gött ut. Vill bara packa och dra med första flyget hihih xD
Sen kommer det ju till att maninte vill åka själv heller, så nu blir det att prata ihop ett gäng och se vilka som är lediga i aug. För jag är sugen på att bra iväg till något varmt och gött. Slippa swe en vecka eller två :)
just hooola at me om ni ska med! =)

tack till er som läser

xoxo nthh

100511




heejsan

Nu ligger jag i sängen igen efter att vi skulle till falköping och hämta en kompis till jocce och så ringer vi honom och säger att vi är på väg till falköping så säger han att dom inte ska med hem till lich. Vi va 5 min ifårn falköping. Hade försökt att ringa honom när vi va i stan men han svarade inte så... Det blev en liten roadtrip xD
Nu ska jag krypa ner och kolla på en av de bästa serierna. 2 1/2 määäääään :)

tack till alla som läser.












xoxo nthh


tik tok

MIN TIK TOK TRÖJA FÖRSVAN I TVÄTTEN TROR INTE.
INTE OKEJ :(


pyramid

Shawty's love is like a pyramid (ooh)
We stand together till the very end (eh ooh)
There'll never be another love for sure (ooh)
Iyaz and Charice let we go

Stones, heavy like the love you've shown (shown)
Solid as the ground we've known (known)
And I just wanna carry on
We took it from the bottom up (no no no)
And even in a desert storm (yeah)
Sturdy as a rock we hold (oh)
Wishing every moment froze
Now I just wanna let you know
Earthquakes can't shake us
Cyclones can't break us
Hurricanes can't take away our love

Pyramid, we built this on a solid rock
It feels just like it's heaven's touch
Together at the top (at the top baby), like a pyramid
And even when the wind is blowing
We'll never fall just keep on going
Forever we will stay, like a pyramid

Like a pyramid like a pyramid eh (ooh)
Like a pyramid like a pyramid eh (ooh)
Like a pyramid like a pyramid eh eh (oooh)

Cold (cold), never ever when you're close (close)
We will never let it fold (fold)
A story that was never told
Something like a mystery (yoh!)
And every step we took we've grown
Look how fast the time has flown
A journey to a place unknown
We're going down in history
Earthquakes can't shake us (oh)
Cyclones can't break us (oh)
Hurricanes can't take away our love

Pyramid, we built this on a solid rock (hey!)
It feels just like it's heaven's touch
Together at the top, (at the top baby) like a pyramid
And even when the wind is blowing (wind is blowing)
We'll never fall just keep it going (keep it going)
Forever we will stay, like a pyramid (eh oh)

Like a pyramid girl let me show you
That I love you so much
That we gonna get through (oh oh)
Even when there's storms
I will never go, Ima be the one to keep you safe (hey)
Before was our love back it up more than enough
Holding on to one another be the cover when it's rough (oh oh)
Mother nature (hey) or disaster won't stop at happy ever after

Pyramid, keep it going (like a pyramid, like a pyramid)
Oh oh ooooh (like a pyramid, like a pyramid)

Pyramid, we built this on a solid rock (solid rock)
It feels just like it's heaven's touch (oooh)
Together at the top (at the top baby, at the top girl), like a pyramid
And even when the wind is blowing
We'll never fall just keep on going (keep it going)
Forever we will stay (Charice), like a pyramid (what what)

Pyramid, we built this on a solid rock
It feels just like it's heaven's touch
Together at the top (at the top baby, at the top girl), like a pyramid (pyramid)
And even when the wind is blowing
We'll never fall just keep it going
Forever we will stay (ooh), like a pyramid


komfa firandet hos kussen

Heeejsan !

Dagen började lite segt, låg mest i sängen och kollade på tv :) Sen så kommer min syster in och säger att vi ska till vår kusin och fira henne för hon har komfimerat sig. =) Men de kom hon på ganska sent vi skulle vara sär vid tre så kommer hon in till mitt rum halv 3 och säger att vi ska iväg. Så då va det bara att hoppa upp ur sängen byta om och sen åka.
Syrran är inte så bra på att komma ihåg saker så inte direkt en man ska tell info till om xD
Men när vi kommer ditt så lukar det god mat och vi satte oss vid bordet och skulle börja äta. Maten va god och vi käkade som fan sen så säger min moster att efterrätten kommer snart så spara lite plats till de. Medans de fixade efterrätten så satt david(tuan), sandra (mai), syrran (trang) och jag(huyen) vid bordet och började snacka vietnamesiska. Det andra tre är inte så bra på det så vi frågade ut mai och trang mest för de kan minst. Tuan kom hem nyligen från vn så han lärde sig lite där med. Vi fårgade som lite saker och så men de fattade inte så bra så jag och tuan satt mest och skrattade.
Min syrra blandade ihop vänster och höger till och med så ni kanske kan fatta hur mycket hon har glömt sen hon kom till världen :) hahahh
Men vi satt ett bra tag och snackade viet, det va jättekul och trevligt. Inte varje dag vi kan göra de nu när vi har blivit äldre så har man massa annat att göra och så hinner man itne träffas lika ofta som när vi va yngre. Sen så kom tårterna fram och massa frukt. Så det va bara att hugga i :)
Efter all mat så satt vi och pratade och gamla minnen kom upp, fanns en helt del. Sen så plockade vi bort allt och gick in på tuan's rum och klyssnade på musik och kollade på tv. Blev att vi låg där ett par timmar för att smälta all mat som vi proppade i oss =).
Men nu så ligger jag bara i min säng och tar det lungt. Lilla jaden sitter bredvid och äter lite chips och spiller allt i min säng så det blir att städa upp efter honom senare. 
Kommer lägga upp lite bilder senare när jag har hittat mitt usb.
ps: grattis igen kussen till komfan !





dagens outfit

/tack till er som läser!    xoxo nthh


grattis moster

lite kalas hemma =)
grattis moster.
kopte en liten tarta och trodde vi skulle ata upp den men nej da haha finns halva kvar om nagon vill ha
da ar det bara att komma =)












in my head / next to you

Everybody’s looking for love. Oh. Oh.
Ain’t that the reason you’re at this club. Oh. Oh.
You ain’t gonna find it dancing with her. No. Oh.
I got a better solution for you booy. Oh. Oh.

Just leave with me now. Say the word and we’ll go.
I’ll be your teacher. I’ll show you the ropes.
You’ll see a side of love you’ve never known.
I can see it going down, going down.

In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
You’ll be screaming out.
In my head, it’s going down.
In my head, it’s going down.
In my head. Yeah. In my head.

Some dudes know all the right things to say.
When it comes down to it, it’s all just game.
Instead of talking let me demonstrate.
Get down to business and skip foreplay.

------

Two 'o clock and I wish that I was sleeping
You're in my head like a song on the radio
All I know is that I got to get next to you
Yeah I got to get next to you
Sitting here turning minutes into hours
To find the nerve just to call you on the telephone
You don't know that I got to get next to you

100506


IDAG KLARADE MIN SYSTER TEORI-PROVET !!! GRATTIS TILL HENNE .


Idag har jag vart hos tandlakaren. Sen har jag vart pa stan med moster och jaden. Vi har vart lite overallt. Hade lite arenden att gora sa blev en dag med massa spring.
Men nu ligger jag i sangen bara efter har atit kebabtallrik, det va mums. =) iaf sa far jag se vad som hander ikvall. Shit va denna veckan har gatt fort..


 dagens outfit



/tack till alla som laser

xoxo nthh


jaden hoang

hejsan

vaknade nyss av lilla jaden som vanda upp och ner pa hela huset :p sa men nu kan jag inte sova om utan far va vaken ett tag nu tills jag blir lite trottar och kan sova lite till =)
idag blir de tandlakar besok kl 13:00 sen far vi se va dagen tar vagen.

lite kortfattat om gardagen. sa kollade vi pa tv och sa ser man hur lilla jaden skulle damsuga. Va med ute med jaden pa en kvalls promenix, massa trevligt han alskade de ;)

/tack till er alla som laser


kolla va jag har lart honom :)




ute pa promenixen


xoxo nthh


back in lich ....

vaknade utav att solen sken in genom gardinerna i mitt rum. Sen sa blev det att jag skulle fa liv i min iphone igen och det fick jag =) tack till anh son !
nu sitter jag bara framfor tv med min lilla kusin jaden i knat efter en timmas joggnings pass med honom. Vilken energi man hade nar man va liten =P har inte lika samma energi nu som han har utan jag springer dar i nagra timmar man han trottnar inte pa samma lek utan han fortsatter som om ingenting ;P  
nu ska jag bara ta det lungt och stada hemma.

tack till alla som laser


xoxo nthh

vilken weeekend!

Haft en awesome weekwnd i skåne ! :)

åkte ner till helsingborg för att fira valborg. blev riktigt bra och lyckad !
hann och grilla och så med ! tack till er alla !

valborg 100430



xoxo nthh


RSS 2.0