En dag i taget !

Man kan inte alltid vara glad :o vi är ju trotts allt bara människor som har andra känslor och inte bara glädje i sig.
Vi kan bli sårade av någon eller några utan att det et med de, men allt känns bara konstigt när folk inte förstår elelr ser på en hur man mår... Många kommer till skolan med ett leende på läpparna in i klassrummet, men hur bra är det bakom det leendet borde man undra... är allt så bra som perosnen själ säger eller är det något den döljer, isst man kan inte tvinga till någon att öppna sig och prata om det men hjälp då den perosnen som mår dåligt, be att den öppnar sig för en lärare eller någon som den kan LITA på !  
Tänk på hur ni behandlar folk runt omkring er visa varandra respekt om ni vill att samhället ska fungera, det hjälper inte att man skyller ifårn sig hela tiden. VART i livet kommer man då ? 
 


xoxo nthh ♥


veckans  (v 6) horoskop för SKORPIONERNA DÄR UTE ;)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckan lämpar sig inte för att ingå några viktiga avtal, även om det finns personer i din närhet som försöker pressa dig till det. Det är bättre att vänta ett tag, kanske för att du skall tänka igenom vad du själv verkligen vill. Det ser också ut som det finns pengar att spara om du avvaktar. Helgen ser ut att bli trevlig och avslappnad, tyvärr helt utan överraskningar.


Kommentarer
Postat av: linda

fan vad gullig du är :) ska du ha förfest på fredag?

2009-02-04 @ 18:38:25
URL: http://lindanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0