Ingen är perfekt !

Ibland känns det som det va igår man va ute och sprang runt lekplatserna, hoppade, och skuttade som när man va liten. Allt va så mycket lättare då. Man hade inga problem, inget och vara orolig för. Utan det man gjorde då de va det man va bäst på LEKA ! :) 
Så hade man sina föräldrar hela tiden vid sig om man skulle ramla eller skada sig på något sätt. Visst det är så nu men när man blir äldre att dom finns där, självklart men det är ju inte på samma sätt utan dom försöker mer att du ska förstå hur det funkar där ute i världen.
För ju äldre man blir får man allt mer ansvar och fler hinder kommer emot dig, som du måste lära dig att ta dig över. Sen klara inte alla det på första försöket utan andra, tredje elelr fjärde.. det spelar inte så stor roll egentilingen utan man lär sig av sina misstag... Det är så man blir bättre på saker och ting i livet.
Sen ska man försöka inte fasta, utan "think outside the box" det kan man med behöva ibland.
En sak som är väldigt viktigt är att ingen kan säga till dig vad du ska göra eller inte göra, men det kan tipsa dig och ge dig råd. Som dina föräldrar som vart med om en helt del, dom kan visa dig en bra väg att gå efter. Sen är det upp till dig att välja vilken väg du vill ta. Men dom som är runt omkring dig vill ju alltid ditt bästa, även om det kan svida ibland. Man brukar inte fatta det heller för ens efteråt...
Men då tänker många att det är försent att återvända, men gör inte det utan testa att vända om sen om du märker att det är försent då kan du inte göra så mycket mer men då kan ingen helelr komma fram till dig och säga nått . För du försökte iallafall och gjorde ditt bästa.
Alla är vi människor, vi gör misstag men då är det viktigt att man lär sig från dom.
Ingen är perfekt !
Ett misstag som jag tror det flesta gör, inklusive mig är att när vi va små/yngre va att vi utnjyttjade inte vår barndom utan vi ville bli stora och vuxna med en gång... :O :P
Men nu när man är äldre så vill man bara bort från sina problem ibland och bara få vara barn för en dag !

/tack till er som läser!
xoxo nthh


Kommentarer
Postat av: cuong le

sv: hahaha! sjukt äckligt :P

men jag fick resultatet "positiv till laktosintolerant", så ja, jag är det numera :(

2010-04-22 @ 10:58:22
URL: http://cuoong.blogg.se/
Postat av: cuong le

sv: hm... så du är också laktosintolerant. hur går det för dig, äter du som vanligt eller bortser du från mjölk? :)

2010-04-22 @ 19:11:52
URL: http://cuoong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0