30/4 -09

jag vet inte vad som händer längre...
känns som om att alla börjar dra sig åt alla möjliga håll och det är inte samma gemenskap som innan eller när man var yngre.  Visst alla växer upp och försöka hitta sin väg eller någon som passar en men man kan väl hålla kontakten för det elle? 
jag vet inte kanske bara jag som har fel eller nått.. men men 


nthh

jag håller på att renoverar min lilla blogg såå det är snaart klar hoppas jag ;) men in och läs ändå =)

Jag blöder på insidan och gråter på utsida.

jag vet inte hur jag ska kunna prata med dig längre känns som att det inte finns något sätt att göra de, jag har testat alla möjliga sätt jag kan komma på...
det känns meningslöst för att vi inte kommer någonstans när vi bårkar hela tiden, och du måste veta att jag mår bara sämre för varje dag vi bråkar och vi bråkar minst 1 gång per dag och det tar på hela min kropp inte bara fysiskt men psykiskt med . Det känns som om du inte förstå det, och att du tror att det gör ont för stunden och allt går över sen efter några timmar, men sry på mig gör det inte de. Utan det sitter i mig hela tiden och kommer sitta med mitt till mitt liv tar slut och det känns som att det är snart för att jag vet inte hur mycket mer jag kan klara av detta och ta emot allt skit och skulder som jag inte har gjort, eller att jag blir anklagad hela tiden. Visst jag är inte en perfekt person men misstag måste jag kunna få göra utan att du skriker och gapar på mig det sårar mig mer bara, du kan prata med mig och säga att de du gjorde var fel, så att du lär dig sen av dina misstag, för det är ju det jag gör. alla gör sina misstag vissa gör större och vissa gör mindre men vafan vi är bara mänskliga av oss.   Jag vill lösa upp allt skit som vi har mellan oss men det är inte alltid lätt, som det säger det måste kanske bli värre för att det ska kunna bli bra igen, men det känns som att det inte går bli värre, jag har nått botten nu på ett par år och nu vill jag inte vara kvar här nere jag vill upp igen och se hur alla är glada över det dom har och kan njuta av mitt liv som jag är och inte låtsas som att jag är en annan eller få upp ett leende som jag inte vill ha upp. 

Jag blöder på insidan och gråter på utsida.

xoxo nthh </3


press

va dig själv alla andra är redan upptagna!       

JOHANGUSTAFSSON / em yeu anh bang trai tim <3                       
         va dig själv alla andra är redan upptagna!       

                               msn; firstnamedotlastnameathotmaildotcom 
                                             http://nthh.blogg.se
   student 10/6 - 09     

media

   sofia, nisa, sandra & jenny

leende....

trött på all skit man får på sig  hela tiden...
det är inte så lätt att släppa de när skiten kommer från sin egna familj.... det tar hårt på en själv när det kommer från mitt egna blod. så nej det är inte så lätt att släppa taget om det och det slår en hårdare.
finns väl inte sp mycket att säga längre.......

J.G

baraför att jag har den bästa och underbaraste pojkvännen i hela världen.

skolan igen ....

skolan började idag igen..... :/ eller jag vet itne vilka känslor man har lite blandade har man väl när man vet att det bara är 60 dagar kvar i skolan för oss som tar studenten då, emn ändå man vill ju vara ledig ett tag till iaf :) hihihi skulle inte skada att  vara ledig i en vecka till (a)
aja men jag hade inte så jobbig dag idag iaf hade 3 lektioner så jag överlevde det allt ;) så vi fick till och med sluta 20 min tidigare så jag slutade vid 12:40 ;) va ganska gött så gick hämtade mig väska och det satte mig och snackade med nejra,ellen,elvira,emila :D sen skulle det på lektion och då åkte jag och nejra hem till johan en stund. vi hade as mysigt, satt och snackade hon drack kaffe, det gilalr itne jag såå bllääääää :) men jag fixade allt gött kaffe till henne iaf eller det va de hon sa till mig sen om det va sant vet vi itne rikgtigt ;)hihihi neeej då de va det bästa kaffet hon någonsin druckit jag lovar ;) så satt vi och snackadet om allt mellan himmel och jord verkligen, så det va ganska mycket man vart med om fast vi bara är 19 iår och så men det komemr mer genom åren så det är inte slut än xD men sen såå börja klockan bli 2 och min poooojk slutade jobbet så han kom hem runt 2 tiden så satt vi och tjööötade så blev han ganska nyfiken tror jag om vad vi snackade om men han fattade ju inte så mycket ändå så vi kunde ju fortsätta att snacka. Sen så gick vi fram mot gabbes för ellen o elvira satt och fikade där så vi trallade oss fram mot stan och så. vi va där en snabbis sen så körde jag hem nejra till kvänum och stannade ett bra tag för vi tjöööötade lite till och hon visade mig hennes crib, eftersom jag aldrig vart ute i kvämun såå :O hahaha sen så satte vi oss och kollade på tv så kan en as bra film på som vi inte visste vad den heter men hanldar om en robot iaf ahahha men as bra va den iaf, men sen vid 7 tiden åkte jag hem igen och skulle förbi johan och hämta honom. När jag kommer upp så ligger han och sover min söööötnöööt, men fick upp honom till slut och vi åkte hem till mig käkade och myste sen så blev kl 9 och vad innebär det ;d desperate housewives självklart så vi satt och kollade på det och hade massa mys =)
såå illa har dagen inte vart började väl havl seeeegt men slutade bäst ;)

TAAAACK nejra för att du finns hunni =)<3

Taaack älskling för att du finns i mitt liv, du är en stor del av mitt liv som betyder massa för mig.
Du är det bästa som hänt mig, efter mitt körkort+bil (a) ihhihi nej jag skoja bäst är du.
Jag känner mig alltid trygg & älskad när jag är med dig.
Du får mig alltid att må bättre skratta och lee när jag känner mig nere.
Men det bästa av allt, Du älskar mig för den JAG är och inte den alla adnra vill att jag ska vara !!
btw, DU ÄR HELT PERFEKT I MINA ÖGON, OCH KOMEMR ALLTID ATT VARA DET. JAG ÄLSKAR DIG OERHÖRT MYCKET!


xoxo nthh ♥


12/4 - 09 | ännu fler

♥GRATTIS TILL OSS ÄLSKLING !
Idag är det vår dag, vi firar 4 månader tillsammans =)
jag är hur glad som helst att jag har dig vid mig sida, du är one of your kind!
du har fått mig att öppna mina ögon för omgivningen och att det finns någon som älskar mig för den jag är och inte den dom vill att jag ska vara.
Jag är den lyckligaste personen som har dig som pojkvän, finns ingen som dig jag älskar dig mest av allt du betyder mycket för mig och vill inte förlora dig !!
MASSA FLER MÅNADER KOMMER DET ATT BLI !!!! <3



















xoxo nthh ♥

11/4 - 04 |

vakande ganska sent, och gick in till lissyrrans rum och kollade om hon skulle med på stan en sväng :)
så vi fixade oss fina och sen gick vi ut till det fina värdet =) skit fint va det så nu är det sommarjakten med kläder tror jag :)
det va ganska mycket folk på stan så de va alltid något nytt hihihi alla har kommit ut nu från sina hem , underbart xD
sen va vi och fixdade lite och kollade i stan sen åkte vi hem och åt och va ute med bebisen :)
sen blrv det ganska sent så åkte iväg till inal och dom och kollade vad för kul det hade för sig så träffade milli,josse och matilda och vi tog en strööög ;) hhihihi girls out you know =)
sen blev det att tessan ringde och vi hittade på lite vi åkte iväg till min poojk och festade lite med dom , massa kul va det. men sen åkte jag hem ganska tidigt vid 12 för att hämta min syster och föra oss hemåt för våra päron har kommit hem för att hälsa på oss så är vi ute hela tiden njaaa itne såå snart ... så det ville ha oss hemma tidigt =)
sen blev jag meega trött och somande som en bebis jag med =) xD

xoxo  nthh  ♥

10/4 - 09 |

påsklovet börjar att rimma mot sitt slut märker jag nu när jag kollade i min almenacka när jag vakande :O
vakande vid 11 och gick neer tilll min baby och lekte lite med honom sen matade honom och så. sen satt vi nere i vardagsrummet hela familjen och kollade på tv och pratade bara massa mys va det , sen skulle jag hjälpa min far och byta däck på min bil så sen kom min moster och lillsyrran hem med massa pizza som vi skulle äta blev våran lunch =)
massa goooott va det med men jag har ju sagt till mig själv att inte äta skräpmat nu innan min stundent så jag kan se bra ut på min student vafan :O hiihhihi men men nu ska jag skärpa mig nu när det bara är 2 månader kvar fan va gött det känns asså !!! HELT UNDEBART
men iaf sen när vi hade ätit och plockat undan lite kom en av mina kusiner och såå blev ni massa i huset det va min familj som består av mor, far, nisa, sandra & lina  + min moster och hennes 2 söner erik & jaden + min kusse sandra + min kusse silvia så det va ganska många i huset som satt och kolladet på tv. det är inte äns en 10 del av min släkt vafan xD hihihii vi är ganska många så att säga ;) kan va jobbigt iböand att komma ihåg alla för det flesta bor ju kvar i Vietnam och varje gång jag åker ditt blir det att man får träffa nya kusiner :P xD hahaah
Jag har vart hos johans päron och fikat med hans familj, massa mys va det as fint väder har det vart idag men blåste lite de gillar jag inte :o ihhi det ska va vind stilla för min del ;) meee liiiiike
efter det åkte vi hem till mig och kollade på tv plus att mamma skulle lära johan vietnamesiska med, det är lite svårt men inte svårare än svkensa tro mig :o jaaag vet .
men det gick as bra för honom han kan ju snart mer än min syster sandra iaf :P stoooolt är jag ;)
så nu sitter vi och deeeegar framför datan.  :)
plus att vi har kollat biljetter till vietnam =) Vietnam here we come ;)

xoxo nthh

9/4 - 09 | gbg - grattis josse&inal

hej snögging xD

baraför att vi vaknade tidigt för att åka till gbg för att hämta min moster och min baby.  Blev en liten road trip för mig,älsk & kussen erik xD Vi va i gbg 11:30 och letade efter en parkering så jag kunde få min is chai  fårn espresso house =) grrrrrr:r heeelt undebar var det =))  sen åkte vi mot landvetter för att hämta upp min moster och min baby (:
vi va där 12:35, en kvart försenad för att johan körde till oslo ist för landvetter xD men men jag älskar honom för de =) 
sen va det bara att åka hem till lilla lidköping igen , när vi hade passerat alingsås så började jag bli sömning och sov ett bra tag tills vi kom hem igen tror jag. sen släppte vi av älsk hos hans päron och jag körde hem och somande en stund i soffan va meeega trött asså :O 
sen blev det att jag bytte om och gjortde iorning mig sen kom johan och vi åkte med hans päron fram till stan och fikade hanv bror och maria kom oxå massa mys vad de ! =) <3
sen va det hem igen och fixa lite till sen va det iväg till inal på middag för att fira josse och inal ! 


Sen åkte jag till min poojk och hämtade upp honom för vi skulle till mig, och så fick jag se lillsyrran lina stå i hallen och så fick jag syn på pappa i köket med så det har visst kommit hem :D ihihih undebaaaart xD <3
så nu sitter vi och kolla på tv och myser =)

Älskar dig J.G <3
du betyder för mycket för mig, och jag vill aldrig förlora dig <3








GRATTIS JOSSE på din 18-års dag =) <3
GRATTIS INAL på din 20-årsdag =) <3
 


xoxo nthh ♥

8/4 - 09 |

hejsan allihopa :D

kom hem från jobbet nyss :D
hmm vad har hänt idag , jaaa du inte så mycket vart på jobbet, fanns ganska mycket att göra nu för att vi håller på att bygga om och lägga nytt golv osv, så det ser ganska stökigt ut men snart kommer det bli fiiin som fan när allt är iorning gjort och står på sina platser :)
så ni borde komma in och checka in läget och ni finner alltid något som ni vill ha :) jag jobbar på parelle inne på kopparporten så ni är alltid välkommna vet jag ;)
blev att lucy kom in och kollade lite sen så såg hon att jag ståd och kollade på henne men hon ville inte kolla upp och kolla cem det va för hon ville leka coool , men sen efter någon minut så kollade hon upp och där stod jag , hahaha lilla jag så snackade vi lite sen så gick hon vidare och kollade på stan sen kom hon tillbaka för hon saknar mig för mycket :)
hihihi såå det blev att vi tog en fika ! TAAAACK gumman <3
så nu blir det att duscha och sooofa som faaan och vänta på att pooojken ska ringa =) han jobbar inte kul :(

xoxo nthh ♥

7/4 - 09 |

vaknade idag vid halv 10 sen hoppade upp och klädde på mig och fixade lite, sen så körde jag hem min pooojk och åkte till jobbet va där vid 10 så va i tid :D jag är bara för bäst ibland asså :) ahhaahah
sen så har jag jobbat till 6 så kom hem och bara softat nu så sitter jag med min älskade data och bloggar lite och checkar runt vad som finns där ute :D plus att jag väntar på att jag väntar på min lisa ska ringa för vi ska leka hade jag tänkt =) men vad vi ska göra är en annan 5:a =) hhihihihi men vi hittar alltid på något för vi är ju bara för bäst =)

sen kommer min pooojk hem om 3 timmar med helt undebart sitter och saknar honom som faaaan nu asså.....
jag saknar honom och älskar honom massa =)
J.G du betyder mycket för mig, finns ingen som dig du är som en drog. Du är BARA MIN drog!!!
det är som att jag måste vara med den 24/7 vet att det inte går men jag vill ! Du är det bästa som hänt  mig anh yeeeu <3


xoxo nthh ♥


6/4 - 09 | grillpaarty

Ojjj då, såg nu att det va en vecka sen om inte mer jag satte mig vid min älskade blogg och skrev :O
men det har vart lite mycket nu och johan har iten internet i hans lägenhet så när man satt där på kvällarna så hade man ingen blogg att skriva i :O buuuhuuu men du idag så fick han sitt internet och en man kom och fixade så att allt funkade osv. så nu kan jag vara hos honom på kvällanra och skriva min blogg så nu ska jag va bättre på det måste jag ju säga, vart lite dålig på de fyy skäms på dig nisa :o :(
men ananrs överlag har det bara vart mycketr i skolan och så men nu är det lite bättre med påsklov , men jag har blivit sjuk :( taack vare min pooojk som smittade av sig på mig ): inte kul asså .....
men idag blir det lite grillpaarty @ ma place dååå va passa på vädret och allt så måste fixa med grillen och min mat innan mina fina gäster kommer ska bli skoojigt årets första grillparty så nu är det vååår :) våren har kommit lite seeeen är den men men deen kom iaf det är det viktigaste =)
hoppas någon har kamera med sig så finns det bilder på det sendan =)

xoxo nthh ♥


RSS 2.0